AANMELDEN HAVENING TECHNIQUES®
Gegevens training
Selecteer je keuze*


Kosten
Havening Techniques® training*: Na inschrijving ontvang je een factuur voor het bedrag van € 795,-. Na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot al het online studiemateriaal. Na de training mag je de Havening Techniques in uw praktijk toepassen.
Havening Techniques® certificeringstraject*: Je kunt je aanmelden voor het certificeringstraject. Na het certificeringstraject ben je gerechtigd om de naam Havening Techniques® op je website te gebruiken samen met het Havening logo. Je Kunt eveneens worden geregistreerd worden op de website van Havening Techniques. De kosten voor het certificeringstraject bedragen € 400,- Er is een jaarlijkse vergoeding van $ 99,- (gefactureerd door Havening). Aanmelden voor het certificeringstraject is optioneel en kan in een later stadium na de training worden besloten.
* De kosten zijn afhankelijk van uw keuze(s).

btw-vrijstelling
Deze opleiding is vrijgesteld van btw als de opleiding beroepsmatig wordt gevolgd. 
*Persoonlijke gegevens gegevens
Factuur op naam van mijn bedrijf*


Voorwaarden
  • Dit is een online training
  • Na ontvangst van de volledige betaling voor de training krijg je inloggegevens voor toegang tot en download van de 'Havening Techniques Training Manual' & bonus Havening video training en al het andere materiaal. Na het geven van toegang tot het trainingsmateriaal kan de training niet meer worden geannuleerd.
  • Na ontvangst van de betaling voor het optionele certificeringstraject krijg je toegang tot certificeringsmateriaal, zoals test, formulieren en meer.Na het geven van toegang tot het trainingsmateriaal kan de training niet meer worden geannuleerd.
  • De deelnemers die een eerdere Havening training hebben gevolgd, krijgen ook de mogelijkheid om Havening Facilitator te worden bij een toekomstige training in Nederland. Zij dienen gecertificeerd te zijn om hiervoor in aanmerking te komen.
  • De training is in de Engelse taal. Je ontvangt een handleiding in de Engelse taal.
  • Voordat je toegang krijgt tot het trainingsmateriaal, word je gevraagd een copyright verklaring te ondertekenen dat het intellectuele eigendom van het trainingsmateriaal toebehoort aan Havening Techniques®.
  • Het is niet toegestaan om foto's, video's of geluidsopnames te maken tijdens de training.
  • Je gaat ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met Havening Techniques® en de docent Stephen Travers
  • Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van HypnoseMentor van toepassing.
Ik ga akkoord met de voorwaarden*